Mila Web Design

Website Development

Als webdeveloper bouw ik jouw website door middel van HTML, CSS en javascript. Op deze manier heeft de website weinig onderhoud nodig. Maar ook is het mogelijk om via een andere CMS (zoals Wordpress) jouw website op te zetten.

Wat is webdevelopment?

Webdevelopment is het omzetten van een design op een daadwerkelijk werkende website. Hierbij neem ik het design precies over en zorg hierbij dat hij ook goed te bekijken is op je telefoon. Bij het omzetten van het design kijk ik ook naar hoe ik de website het best dynamisch kan maken. Denk hierbij aan: duidelijk maken dat dingen klikbaar zijn, URL's op de juiste manier doorlinken en het werkend maken van contactformulieren. Ook kan ik door middel van API's koppelingen maken tussen bijvoorbeeld Instagram en jouw website.

Er komt veel kijken bij het omzetten van het design, het is belangrijk dat we van tevoren goed bespreken hoe alles zou moeten werken en welke functies verwerkt moeten worden in de website, dit kan namelijk veel uitmaken voor de manier van het bouwen van de website.

Wat zijn de opties

Hoe gaan we aan de slag?

Eerst gaan we samen naar het design kijken. Hoe moet alles werken, welke functionaliteiten zitten er in de website en moeten er in de toekomst nog functionaliteiten bij komen. Door al deze vragen voor het bouwen te beantwoorden gaat dat veel tijd schelen in het proces. Vervolgens ga ik aan de slag om het design om te zetten in het afgesproken kanaal en kun jij aan de slag met het verzamelen van content voor op de website.

Tussentijds krijg je van mij updates over de status van de website. Na het bouwen kun je nog een keer feedback geven zodat je helemaal tevreden bent over de website. Vervolgens zal ik de website vullen met jouw content en gaan we de website klaarmaken voor livegang. De website zetten we live bij jouw hosting partij. Heb je deze nog niet of wil je overstappen? Dan breng ik jou graag in contact met mijn partner Maxvankekeren-IT.

Geïntreseerd geraakt en wil je verder praten?

Ga voor het totaalplaatje

Met een frisse website de zomer in?

Neem contact met mij op en laten we samen naar de mogelijkheden kijken!