Mila Web Design

Portfolio

Wat ik al gedaan heb

In het afgelopen jaar heb ik verschillende klanten gehad. Ik vind het leuk om in veel verschillende sectoren werk te verrichten, want ik geloof erin dat je van ieder project veel kan leren. Mijn hart ligt vooral bij het creëren van een identiteit voor startende ondernemers en om samen met andere kleine ondernemers een netwerk op te bouwen. Op deze manier wil ik mijn steentje bijdragen aan de toekomst van het digitale tijdperk.

Vertelman Tegelwerken

Vertelman is een tegelzetter in de regio Hoogkarpsel. Het belangrijkste doel van de website is om vindbaar te zijn. Verder gaf de eigenaar aan dat hij een website wenste die laag in onderhoud is en die hij niet hoeft bij te houden. Vertelman wil duidelijk maken welke diensten hij aanbied en hierbij de focus leggen op het maken van complete badkamers.

Qua uitstraling wilde hij een frisse website die aansluit bij zijn logo. Doormiddel van de oranje kleur (die sprekend is voor zijn bedrijf) en wat foto's van zijn projecten hebben we duidelijk aangegeven welke kwaliteiten Vertelman Tegelwerken bied.

Praktijk de Driehoek

Praktijk de Driehoek is een praktijk die op dit moment vooral gericht is op hypnotherapie. De eigenarese wilde veel warmte en frisheid uitstralen. Uit gesprekken met de klant, maar ook de manier waarop de teksten geschreven zijn, kwam als resultaat dat vooral vrijheid en kalmte uitgestraald moest worden. Dit betekent geen zware fonts of donkere kleuren dus. Aan de hand hiervan heb ik de fonts gekozen. De kleuren waren een belangrijk aspect voor de praktijk dus deze hebben we aangepast tot het goed paste bij de rest van de website en de wensen van de klant. Met de foto's heb ik zoveel mogelijk persoonlijkheid willen uitstralen, wat belangrijk is bij kleine bedrijven.

Drumboet De Drumschool

Drumschool de Drumboet wilde op de nieuwe website een snelle manier om zijn klanten informatie te geven. Door middel van een onepager is de informatie nu snel vindbaar en heeft de gebruiker een goed overzicht van alle informatie die hij nodig heeft. De eigenaar wilde duidelijk hebben dat hij les geeft aan alle leeftijden en laat dit zien door middel van foto's van verschillende doelgroepen.

De houvast voor de vormgeving van de website was om alles te laten passen bij hoe de drumschool er in het echt ook uitziet. De hoofdkleur is dezelfde kleur als wat er op de wanden in de drumschool zit. Om de foto's zo goed mogelijk bij de huisstijl te laten passen, heb ik de kleuren die niet goed passen eruitgehaald om er een mooi geheel van te maken.

Nog niet helemaal zeker over wat je nodig hebt? We bekijken samen de mogelijkheden!