Mila Web Design

Diensten

Wat ik jou bied

Ik bied standaard drie diensten aan: website development, huisstijl ontwerpen en User Experience verbeteren. Binnen deze diensten kunnen we kijken wat jij precies nodig hebt. Daarnaast sta ik ook altijd open voor een extra opdracht, zoals het ontwerpen van een flyer of poster.

Ben je een beginnend bedrijf dan heb je vaak ook nog een hosting nodig voor je website. Ik werk hierin samen met Maxvankekeren-IT. Hij biedt verschillende pakketten aan voor verschillende budgetten, maar hierin ben je natuurlijk compleet vrij om zelf te kiezen.

Website Development

Om een website te bouwen heb je verschillende manieren. Je kunt het bijvoorbeeld maken vanuit Wordpress. Dit is een vrij makkelijke manier om websites op te zetten en om achteraf aanpassingen de maken. De mogelijkheden hiervan kunnen echter beperkt zijn en de kosten sneller oplopen. Dit komt vooral doordat je, om het echt goed te doen, een pro account moet aanschaffen en omdat er nog wel eens wat stuk kan gaan als er updates worden uitgevoerd. Dit haalt niet weg dat, als je zelf veel wilt doen aan je website, dit een mooie mogelijkheid is. In dit geval zet ik de websiteomgeving op en help ik je op weg om de content zelf invoeren.

Je kunt ook de website compleet laten bouwen door middel van HTML, CSS en Javascript. Deze manier van bouwen kan in eerste instantie wat meer tijd kosten, maar daarna is zo'n website heel laag in onderhoud. Zo kun je een website online zetten en werkt hij over 30 jaar nog steeds! Ook hierbij is het nog steeds mogelijk om zelf aanpassingen te doen. Ik help je op weg en lever ook een handleiding af die je kunt gebruiken om dingen aan te passen.

Huisstijl ontwerpen

Een huisstijl is het eerste wat een potentiƫle klant van jou opmerkt. Het is dus super belangrijk dat jouw huisstijl er goed uitziet en vooral laat zien wie jij bent. Een huisstijl bestaat onder andere uit een logo, kleuren, lettertypes en algemene tone-of-voice. Samen gaan we kijken naar wat het beste past bij jou, je sector en je ideale klant.

De branding van jou bedrijf wordt voor veel meer gebruikt dan alleen de website. Deze laat je zien op alle externe communicatie zoals sociale media, brochures, advertenties en zakelijke documenten. Het is dus belangrijk dat je hiermee een professionele, maar ook passende indruk wekt die de identiteit van je organisatie versterkt.

Samen kijken we naar wat precies deze identiteit is en wat je wilt uitstralen. Ik maak vervolgens een aantal versies en vanuit hier werken we samen verder totdat de huisstijl een match is met jouw bedrijf.

User Experience Verbeteren

User Experience is het belangrijkste op een website. Wist je namelijk dat maar 2% van de bezoekers op je website langer dan 10 seconden blijft? Zodra de gebruiker langer dan 30 seconden op de website zit, blijven ze vaak langer hangen. Deze eerste seconden zijn dus cruciaal voor het succes van je website. Maar ook daarna is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de website zich gedraagt zoals de gebruiker dat wilt. De ultieme User Experience verschilt per doelgroep. We kijken samen naar wie jouw ideale klant is, hoe we deze klant kunnen bereiken en het beste kunnen bedienen.

Tegenwoordig moet alles sneller en zijn veel mensen onderweg. Het is een must in 2023 dat jouw website ook goed op mobiel te gebruiken is.

Naast een goede basis UX design kunnen we ook kijken hoe we jouw klanten verder kunnen bedienen. Is er een kans dat er veel slechtzienden of slecht mobiele mensen op je website komen? Dan kunnen we hier extra tijd aan besteden.

Dus als je een nieuwe website aan het maken bent of heeft je website een opfrisser nodig. Het is nooit verkeerd om even wat extra werk in de User Experience te steken.

Nog niet helemaal zeker over wat je nodig hebt? We bekijken samen de mogelijkheden!