Mila Web Design

Hoi, ik ben Mila en ik maak websites

Wat leuk dat je bij mij terecht gekomen bent! Graag vertel ik je wat meer over wie ik ben en wat ik doe.

Wie ben ik en wat doe ik?

Ik ben Mila Steneker en ik ben 21 jaar oud. Sinds 2 jaar heb ik mijn eigen bedrijf: Mila Web Design. De naam zegt het al, ik maak designs voor op het web. Op dit moment ben ik afgestudeerd CMD'er en houd ik mezelf bezig als webdeveloper en User Experience designer (ook wel bekend als webdesigner). Naast mijn werk in mijn eigen bedrijf, werk ik ook nog als frontend developer in een creative agency waar ik de kans krijg om mezelf op een andere manier te ontwikkelen. Om deze reden zeg ik ook vaak dat ik naast designer op de eerste plek een developer ben. Een website kan in mijn ogen namelijk niet alleen visueel mooi zijn, maar ook hij kan ook technisch heel mooi zijn. Door middel van de juiste technieken zorg ik er bijvoorbeeld voor dat je website snel genoeg is en op verschillende apparaten goed te bekijken is. Een website die thuishoort in 2024.

Ondertussen ben ik mijn diensten ook aan het uitbreiden naar drukwerk. Drukwerk geeft namelijk een hele andere dimensie aan de huisstijl van een bedrijf en het geeft mij creatieve vrijheid op een hele nieuwe manier. Ik vind het leuk om te ontdekken op welke manieren ik mijn klanten nog meer kan bieden en hoe ik mezelf verder kan uitdagen.

Leuke weetjes over mij!

Hoe ben ik hier terecht gekomen?

Al vanaf jongs af aan was ik vaak creatief bezig. Ik hield van knutselen, tekenen en schilderen. Toen ik naar de middelbare school ging en een vakkenpakket moest kiezen, moest ik een keuze maken tussen de creatieve en de technische vakken (een beetje van beide was helaas niet mogelijk). Met het oog op een vervolg opleiding ben ik een meer technische kant op gegaan en zo kwam ik bij het vak informatica terecht. Hier heb ik 2 jaar lang verschillende programeertalen geoefend en websites gemaakt. Iedere week kon ik een aantal uur lekker mijn gang gaan, dingen testen en uitproberen en mooie dingen maken. Dat beviel me erg goed.

Toen het tijd was om naar een vervolg opleiding te kijken wilde ik verder met coderen, maar ook zeker meer gaan doen met de vormgeving van websites. Zo kwam ik uit bij de opleiding Communication & Multimedia Design aan de Hogeschool van Amsterdam. Hier heb ik mezelf verder ontwikkeld als programmeur en designer. Het fijne van deze opleiding is dat je gestimuleerd word om jezelf voor het complete plaatje van webdesign te ontwikkelen. Want ondertussen zijn we heel wat jaren verder en is mij al vaker gevraagd: "Aan welke kant van jouw vakgebied wil jij je specialiseren?" en het antwoord blijft dat ik het complete plaatje voor jouw onderneming wil blijven maken.

Mijn diensten

Met een frisse website de zomer in?

Neem contact met mij op en laten we samen naar de mogelijkheden kijken!